Onze expertises

Wat kunnen we voor je betekenen? We zijn trots op onze expertises, onderstaande blokken geven een inkijk in onze ervaringen. Hierbij maken we maken onderscheid tussen:
Idee icon 1

1. Inspiratie

je zoekt een (korte) externe prikkel die aansluit bij jouw vraagstuk;

Idee icon 3

2. Implementatie

je zoekt extra implementatiekracht om een complexe uitdaging op te lossen want je worstelt nog met de vraag hoe dat te doen;

Idee icon 2

3. Interim

je weet wat je nodig hebt en zoekt iemand die dat tijdelijk voor je fixt.

Inspiratie

je zoekt een (korte) externe prikkel die aansluit bij jouw vraagstuk;

Implementatie

je zoekt extra implementatiekracht om een complexe uitdaging op te lossen want je worstelt nog met de vraag hoe dat te doen;

Interim

Je weet wat je nodig hebt en zoekt iemand die dat tijdelijk voor je fixt.

Bij alle expertises kun je aan de iconen zien waarvoor je bij ons terecht kunt.
Heidag begeleiding

We juichen organisaties toe om periodiek uit de waan van de dag te stappen om met een open blik te kijken naar de toekomst.

Strategisch sparringspartner

Sparren met iemand van buiten je organisatie kan leiden tot verfrissende inzichten. We benaderen organisatievraagstukken altijd vanuit verschillende invalshoeken. Kun je iemand gebruiken die op hoog niveau met je meedenkt over de te varen koers? Of zoek je een coach voor je medewerkers op sleutelfuncties?

Basis op orde

De basis is op orde als geen ogenschijnlijk eenvoudige dingen misgaan in de uitvoering van het werk. Bij veel organisaties is er nog ruimte om hier beter in te worden. We maken de balans op en helpen je. Waar staat jouw organisatie?

Dashboard ontwerp

Een dashboard heeft alleen waarde als het uiteindelijk leidt tot ander gedrag of een betere kwaliteit beslissingen van medewerkers. Op zoek naar betrouwbare dashboards die wel werken?

Klachtgerichtheid verbeteren

Alle activiteiten in jouw organisatie zijn erop gericht om het zo goed mogelijk te doen voor je klant. Is het duidelijk wat de klant wenst en is dát waarvoor alle medewerkers hun bed uit komen?

Strategie executie

Je organisatie heeft een strategie, een ambitie of een plan maar het blijkt in de praktijk lastig om deze op een goede manier te communiceren en om de organisatie mee te krijgen. Weten hoe je dat doet?

Methode specialist: Lean / Agile / SAFe / Scrum

Als organisatie wil je “iets” met deze methodes of heb je hebt in het verleden een implementatie gedaan zonder het gewenste resultaat. Wil jij het beste uit deze methodes halen en dit bundelen in een aanpak voor jou op maat?

Krachtige interimmer

Je zoekt een Programma manager, Projectleider, Proces optimalisatie, Bi specialist, ERP implementatie, LEAN black belt (oplossen complexe problemen), Implementatiemanager, teamleider, product owner/manager, SCRUMmaster, (team)coach, Ux design (customer journey en klantbeleving) of penvoerder / contractmanager. Een startklare professional nodig?